Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Nález mobilního telefonu

11. 2. 2011

31.1.2011 předala policie na náš úřad nalezený mobilní telefon. Vlastník se o něj může přihlásit na MěÚ Sobotka.

Skoro stejně absurdní oznámení, jako v listopadu, kdy byl vyzýván majitel nalezené peněženky i s doklady. Ale asi je v mobilu nastavené heslo, takže není možné zjistit nějaké to číslo, kam by se dala ztráta oznámit.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Úřední deska | Komentářů: 0

Nabídka pronájmu ustájení pro koně

11. 2. 2011

frisky-kun_3.jpgRada města 8.2. rozhodla pronajmout na jeden rok ustájení pro koně v areálu pod Humprechtem (to je tam, jak se nyní budu sběrný dvůr a jsou tam naši hasiči). Jde o 32 m² a je to na rok. V podmínkách užívání budou určitá omezení s ohledem na stávající využívání objektu a připravovanou výstavbu sběrného dvora.

Zájemci mají do 28. února 2011 podat nabídku obsahující předmět podnikání, případně záměr využití, kopii dokladu opravňující k podnikání a návrh výše nájmu.

Tak podle tohoto má jaksi prostý bez živnosťáku občan smůlu. Proč kurňa váží ten nájem na nějakou podnikatelskou činnost, když jde jen o koně?

 
Celý příspěvek | Rubrika: Úřední deska | Komentářů: 0

Nabídka pronájmu nebytových prostor na náměstí

11. 2. 2011

namesti-cp-216.jpgRada města 8.2. rozhodla nabídnout k pronájmu 40 m² nebytového prostoru v č.p. 216 na náměstí Míru.Dříve se tam šily nějaké textilie, je to v zadním traktu budovy vedle restaurace Pošta (prý II. NP), vstup nejspíše ze dvora.

Zájemci mají do 11. března 2011 podat nabídku obsahující předmět podnikání, případně záměr využití, kopii dokladu opravňující k podnikání a návrh výše nájmu.

Aha, tak odtud vítr vane. On to je obecný mustr, kam se vpisují jednotlivé nabídky k pronájmu. Tak proto ten živnosťák k ustájení koní. Mno, kdyby ten pisatel vzal rozum do hrsti, taky to mohl v případě pronájmu stáje upravit dle reality ... Takhle bude asi Sobotka jediná, kde je třeba ke kydání hnoje živnosťák ;-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Úřední deska | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky