Jdi na obsah Jdi na menu
 


2011 Horní - Dolní Bousov

25. 7. 2011

Teda původně jsem vlastně nevědel, kam to jedem, Zuzanka se ujala vůdčí role, prej: "Pojeď za mnou," a tak jsem teda jel. Nejdřív to vypadalo, že jedeme na Kost, v Oseku jsme totiž odbočili ke Střehomi, ale tam jsme se dali vlevo a kolem Buškováku a Šlejferny jsme nabrali směr Horní Bousov. U odbočky jsem si uvědomil, že jsem měl být vlastně v Jičíně na masáži a tak jsem se telefonem nějak vymluvil, udělal jsem při té příležitosti tuhle fotku.

 

01-od-horniho-bousova-k-sobotce.jpg

Do Dolního Bousova je to hezký šešup a tak jsme se ani nenadáli a byli u benzínky. Olinka měla zrovna šichtu, a tak jsme dali pár slov a já se těšil na to černý pivko. Zuzanka si dala svojí oblíbenou kofolu a já si z plna hrdla zavdal toho černého moku. Uf! Sem si přinesl taky kofolu? Fuj, tak to bylo hnusný, málem jsem vrhnul. Oni tu Černou kněžnu měli zkaženou! Takže raději pár hltů kofoly a hurá domů.

Sice už slunce zapadlo, ale nemohl jsem si tentokrát odpustit to úchvatné panorama od Rachval s krásnou baterií solárních panelů. Tomu taky říkám fuj!

 

02-solarni-elektrarna-bousov.jpg

Na rozdíl od prvního našich cyklo pokusů v roce 2009, kdy chyběla fyzička, a museli jsme využít pomoci Darka, jsme to tentokrát už dali bez problémů a donů dorazili bez nehody a křečí.

V podvěčer létají balóny a u Fruty mi přišlo zajímavé vyfotit tyhle dvě koule za sebou. Kvalita foťáku v mobilu však výsledek poměrně degraduje .

 

03-balon-za-vodarnou-fruta.jpg

 04-mapa.jpg

 

05-profil.jpg

 

06-statistika.gif

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2011 Horní Dolní Bousov

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář