Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na pivo do Střehomi 3

21. 7. 2010

Zuzanka si uvědomila, že si vlastně nikdy nesjedeme serpentýny ze Stéblovic do Sobotky, a tak si to vyšlapeme hezky nahoru na panelku ke Stéblovicům a pak sjedeme do Sobotky, kde nás u kašny bude čekat Olinka s Kájou, chtějí se také projet. 

1-ryje.jpg

 Ještě v lese nad Sobotkou je samota zvaná Ryje. Ten domeček je nyní opuštěný, což je škoda. Je odtud krásný výhled, třeba tu někdo najde zalíbení a dům se opět opraví a zabydlí. Pohled na poškozenou střechu ale moc nadějí nedává, tak třeba alespoň ta parcela ... 

Na konci Čálovic je už poměrně vyhlášená cukrárna.  

2-calovice-cukrarna.jpg

 Ze Sobotky jedeme po známé trase. Zastavuji před vjezdem do Plakánku, říká se tady Rašovec, všimli jste si, jak je tu hezký dům vlevo? Snad někdy pojedeme se sluncem v zádech, aby to nebylo tak přesvícené, je to téměř proti slunci. 

3-rasovec.jpg

 Fotíme se na hrázi Oborského rybníka před chalupou Pepy Dvořáka.  

4-na-hrazi-oborskeho-rybnika.jpg

 Tentokrát zkoušíme zastavit na kofolu v hospodě pod Kostí. Dlouho jsme tam nebyli a dlouho nás tam zase neuvidí!!!!  No považte, deci kofoly za 9,- Kč? Nesmlouváme, jen se divíme a rychle jedeme pryč. 

Náladu nám spraví až černá kněžna v Libošovicích, dokonce nám jeden Zuzančin klient poručí výbornou slivovičku.

Před Nepřívěcí se loučíme s Kájou i Olinkou a pokračujeme nahoru k Hůře, s každým dalším stoupáním se nám ten kopec šlape lépe! Jo jo, fyzička je holt fyzička 

No a pak už jen sjedeme dolů domů. 

 

98-mapa.jpg

 99-profil.jpg

 991-statistika.png

 

Náhledy fotografií ze složky Na pivo do Střehomi 3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář